Πρόσκληση EU Rice Festival, Θεσσαλονίκη 2022

Η αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Θεσσαλονίκης, με διακριτικό τίτλο ΕΑΣΘ, και το Consejo Regulador de la DOP Arroz de Valencia (CRAV), σας προσκαλούν στο EU Rice Festival.

Ενημερωθείτε για τη βιωσιμότητα, την ασφάλεια και την ποιότητα της καλλιέργειας ρυζιού και των προϊόντων της και γευτείτε μοναδικές συνταγές με βάση το ευρωπαϊκό ρύζι που παράγεται στην Ελλάδα και την Ισπανία.

Σάββατο 17& Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, 12:00 – 21:00 εντός του εκθεσιακού συγκροτήματος της ΔΕΘ και μεταξύ των περιπτέρων 10 και 13 σε εξωτερικό χώρο.

Διακεκριμένοι σεφ αλλά και εκπρόσωποι των ΕΑΣΘ και CRAV από Ελλάδα και Ισπανία θα χαρούν να μοιραστούν μαζί σας το πάθος τους για αυτό το αγαπημένο σε όλους προϊόν, το ρύζι.

Το Φεστιβάλ Ρυζιού πραγματοποιείται στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος EU RICE, το οποίο υλοποιείται από την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΕΑΣΘ) και το CONSEJO REGULADOR DE LA DOP ARROZ DE VALENCIA (Ρυθμιστική Αρχή του ρυζιού ΠΟΠ Βαλένθια) με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τους καταναλωτές και τους παραγωγούς ότι το ρύζι που παράγεται στην Ευρώπη είναι ένα προϊόν ασφαλές, το οποίο καλλιεργείται τηρώντας τους αυστηρούς Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς. Οργανισμός εκτέλεσης του Προγράμματος είναι η εταιρία NOVACERT.
Στόχος του προγράμματος EU RICE είναι η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού μέσα από μια σειρά
αλληλοσυμπληρούμενων ενεργειών προβολής και ενημέρωσης, ώστε να πείσει τον καταναλωτή να συμπεριλάβει στη διατροφή του το ρύζι που παράγεται στην Ευρώπη.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.